Jaguar Mark II'den ilham alan geleneksel ceketlerden, F-Type'tan alınan tasarım ipuçlarına sahip valizlere kadar her parçanın içine işlenmiş bir Jaguar unsuru vardır.

JAGUAR COLLECTIONS.

Yaşam Tarzı Koleksiyonlarımızın tümü gerçek bir çeşitliliğe sahiptir. Giyim ürünleri ve diğer yaşam tarzı aksesuarlarıyla dolu bir koleksiyondan, dünyanın önde gelen gündelik hayattan kaçış otomobillerimizden ilham alan bir Heritage koleksiyonuna ve hatta koleksiyoncular için dikkatle işlenmiş Jaguar Icon modellerine kadar birçok çeşidi görmeniz mümkündür.

JAGUAR COLLECTIONS.

Güneşli günleriniz için kaliteli güneş gözlükleri, her yolculuğunuz için valiz ve en sevdiklerinize hediye edebileceğiniz mükemmel aksesuarlar belirgin bir şekilde Jaguar ve özünde İngiliz olan bir tasarım baz alınarak yaratılmıştır.

Jaguar'da İngiliz tasarımı, yaptığımız işin merkezinde yer almaktadır çünkü İngiliz tasarımı etkileyici ve ileri görüşlü olmakla ilgilidir.

JAGUAR COLLECTIONS.

Jaguar'da kreasyonlarımızın her biri, dizayn aşamasından üretim hattına kadar sürekli olarak dikkatle takip edilir. Ve bu hiçbir yerde Ultimate Koleksiyonumuzdan daha belirgin olamaz. Deri kol çantalarından anahtarlıklara ve kalemlere kadar, incelikle tasarlanmış yaşam tarzı aksesuarları; saflığın ve performansın bir ifadesidir. Her biri üstün kalite malzemelerle yapılmış ve ustalıkla hazırlanmıştır.

Butik Bilgiler Temmuz 19, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.